Rezeki Kedua

Anak first baru selesai check up 18bulan. Minggu ni pun busy sangat buat badan rasa lesu. Baru teringat period lambat bulan ni. Semalam saja try UPT 🙂🙃

Rezeki Kedua
22 Balas

Tahniah sis.. Sama kite yg ke2 14m pregnant 5w https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️

Tahniah sis .. anak first saya baru setahun … ttiba pelik sebab period tak datang lagi.. bgtau hubby utk belikan upt . Tgk2 da 5 minggu pregnant 😅 betul2 rezeki kedua walaupun mental dan fizikal belum bersedia .. tapi Allah Maha Mengetahui untuk hambanNya ☺️

2y ago

Sangat sayang yang first .. mmg husband dan saya terkedu bila dpt upt positve .. tapi tak boleh tak terima sbb Allah da bgi rezeki utk kita tapi tu la .. rasa mcm kesian ank first .. masih perlukan kasih sayang dan dorongan dari kita sepnuhnya 🥲

sama sis. sy ank stahun 9 bulan. xtahu pn sbln preggy .. tba2 period lewat mati2 ingt stress sbb mmg stress btul tiap2 hri nangis tanpa sebab rupa2nya cek2 ade ehehe dh 4 week. ptut emosi sgt

tahniah puan. sy alahan lani tk terfikir lg nk tambah anak. rasa tak kuat sangat. muntah sampai rasa pahit payau. nk masuk 3mggu da ambik unpaid leave. ibu² yg hebat.

congratulations ..t'ingt nk tmbh sbb umur mkin naik tkut dah bumur ssh nk bsalin tp pkirkn ekonomi skrg..kna tggu ekonomi stabil br plan nk mnmbh .

tahniah sis..saya anak masuk 10 bulan di berikan rezeki mengandung lagi..skng anak 1y4m usia kandungan 28 week..enjoy you pregnancy

samala kita.. anak kedua baru 1y6m moga baik² saja lah smpai melahirkan.. terima dgn hati terbuka rezeki Allah nak bg syukur.. 😊

2y ago

Amiin insyaAllah. Itu laa sbb nyaa lepas2 tahu pregnant ni terus kne anxiety attack stuck dlm tandas hampir 1jam nasib tak jadi apa2

sma la sy sis..ank bru 1y6m..tgk ada pulak lekat 5 week..rezeki tuhan nk bg hrp kte semua dpermudahkan segalanya amin..

taniah sis ,sama la kita ni second baby ,ank ptma dh 2thn 5bln ,ni baru 6 week...

Tahmiah...Sya ank first genap 1y,ada adk no2 dlm perut 🤣