Tips nak anak tinggi

Anak dah setahun, anak boy, time g check up haritu misi cakap anak rendah, berat okay je.. Ada tips tak nak bg anak tinggi. Plus anak full df, perlu ke sy start fm? Susu apa yg okay untuk anak setahun?

5 Balas

Anak2 sy tolak fresh milk kecuali yg berperisa. Sy bg pediasure coklat ikut suggestion paeds. Kesemua ank sy prmpuan, paling tggi skrg pun dh 165cm umur 22tahun. Dh besar bru taste buds masing2 improve.

anak sy dlu pun prob xnaik tggi n rendah..lepas pd setaun ikut saranan paed..skarang umo 2 tahun tinggi dia sebaya umo 4 tahun.sy gune pediasure.tp lepas dpt tggi tu sy dah stop susu tu

kalau setahun dah boleh minum freshmilk atau susu fullcream. tak perlu start fm. lebihkan pengambilan kalsium, contoh cheese, susu.

5mo ago

ye kotak. susu yang bancuh pun boleh je

bagi minum susu full cream/fresh milk. bagi makan protein & telur.

5mo ago

Anak sy alergik telur😂

lebihkan kalsium