Mintak tips

Anak dah setahun, anak boy, time g check up haritu misi cakap anak rendah. Ada tips tak nak bg anak tinggi. Plus anak full df, perlu ke sy start fm? Susu apa yg okay untuk anak setahun?

2 Balas

ade tgk graf ketinggian baby x? ok x kenaikan nye tu? slain bg susu fm, awak bley naikkn pngambilan kalsium dlm pmakanan anak.. mcm cheese.. Btw, anak sye mnum fm dr umur sbulan lg.. susu dupro.. Alhamdulillah ssuai dgn baby..

susu full cream.