vocab kurang.

anak dah masuk 1 tahun 10 bulan. bulan 3 ni inshaallah dah masuk 2 tahun. tapi masih xpanggil mama papa. vocab dia pun kurang tapi dah hafal a-z dan 1-10 in english.

3 Balas

Klau ada kerisauan, blh mnta rujuk pakar...ada peringkat umur, perlu belajar bbrp perkataan dh..jika beri ank gadjet, kurangkn atau jgn beri terus..bnyakkn bercakap dgn ank, ajar bberapa perkataan mudah, contoh anggota badan

Normal la tu. Ank buah sye 3 taon pon xtrti ckp lg. Ckp pe pon lgsung xphm. Nt try ajk ank nyanyi2 rajin sembang tp jgn guna ayt pelat tu kdg budk pon terikut. Nt lama2 vocab dy ok la

Normal