Tukar susu

Hi Ibu2 semua..susu apa yang bagus untuk baby 1 tahun ye. Ingat nak tukar susu sbb baby dah nk masuk 10 bln ni kurang minum susu la

3 Balas

Susu fm tak ada guideline yg tepat sis, sbb setiap budak penerimaan nya berbeza. Saya guna Babelac sejak lahir sampai sekarang xpernah tukar. Sentiasa serasi dgn dia. Sis boleh try Babelac. Ramai ibu2 kata ss ni bagus

maaf puan sy kurang psti ttg ini sbb ank sy fully breastfeed

not sure la sbb saya bf