Susu formula apa yang bagus?

Anak buat muntah minum susu formula. Dia act direct bf shj. Tpi nak bagi dia mnum susu formula juga sbb ingat nak start keje balik. So nk cri susu fm yg sedap utk dia. Dh try lactogen, ducth baby, dugro dia tak suka. Dia wek kan blik hahaha. Help!

6 Balas

anak bf ok kan? bg ebm je la tkyh pening cari fm.. cari breast pump yg sesuai. kakak saya kerja cikgu kat sekolah besar, anak dia fully bf sampai skrg dh 14m lbh masih bf

3mo ago

ehhh silap tu puan aina, 1y susu tu mcm snacking je dh, penting makan dh skrg puan.