Nafas berbunyi

Anak bila bernafas macam ada bunyi risau pulak .. normal ke .. dia macam ada hingus bunyi macam berkahak macamtu bila tengok hidung dia okay , check suhu semua ok .. hmm risau pulak nak buat mcm mana eh .. anak saya nampak sihat n xmeragam pun ..

3 Balas

same jgk baby sy. check up sbln aritu tnye doc. die ckp normal tp lps 2 bln ke ats masih mcm tu die akn check. itu la yg doc ckp "normal". skrg dh lps smggu jmpe doc, nmpk mcm dh ok ckt

Cuba try buat minyak bawang putih. Sapu la kat dada n belakang dia. Sy try jgkk alhamdulilah berkesan 😊

Same mcm anak sy. Tapi bunyi tu bile mase die meragam je. Mase die tidur takde pulak bunyi. Risau jugak.

2y ago

Sme mcm ank sy. Klo hrtu nk suh doc dgr dia tk buat plak.. sbb ade mse2 dia mse meragam je dgr mcm kahak tu.. klo tido ok.. rsenya mse misi sedut lepas deliver rtu tk hbs btl kot..