Anak berkahak bila tidur

Hi. Anak sy baru 23hari. Bila dia tidur malam terdengar bunyi nafasnya berkahak. Macam mana nak buat? Tapi sy xnampak pulak dia xselesa bila tidur. Sy pulak yg risau pasal dia.#1stimemom #firstbaby #pleasehelp #babygirl

4 Balas

kerap mandikan air suam, klau ada shower air panas lg bgos..bkk je wktu mandikn baby...bg dy sedut asap tu cm sauna..boleh bantu cairkn kahak baby..balm jgn lupa pakai even kdg cm xmmbantu..try jela..huhu🤭🤭

sama. baby sy start usia 3 hari sy perasan ada bunyi bila dia bernafas. skrng dah umur sebln mkin teruk kahak dia. kdang ganggu msa menyusu. dah p klinik.

1y ago

ank sy kna mcm tu jgk..pastu bwk klinik swasta dia bg neb...lpas tu bru ok...

Nurse kata tepuk2 belakang baby. Sbb anak sy pun mcm anak puan. Lama2 kahak akn turun bila kita tepuk2.

Normal sbb saluran penafasan baby kecik lagi.