Nafas baby berkahak

Salam semua. saya nak tanya normal ke baby umur 14 hari bila bernafas bunyi dia macam berkahak? saya first mum dan agak risau bila dengar bunyi tu kuat. hmm

2 Balas

sme mcm ank sy,bila checkup sy ckp kat misi dy kata tu air time lahir diorg x sedut hbs..sy x pastila btl ke x sbb checkup sbln sy x jumpa doc pun just misi je..n sambil2 tu sy sedut,sbb ank sy bunyi kut hidung dy lagi2 klau dy tido dgr jelas..klau p klinik pun x de ubt ap2 diorg blh bagi silap2 kne thn ward je untuk sedut kahak2 tu

1y ago

puan sedut guna apa ya?

try sapu aow kt baby sis.. sapu dgn kerap.. baby sye serasi. kejap je dh hilang selsema kahak segala tu.. try la

1y ago

ini sis... anak sye serasi dgn minyak ni.. alhamdulillah.