assalam nak tnya ade ibu bapa kat sini anak umur 1thn 2 bulan belum pndai brjalan..

Anak belum pandai jalan

2 Balas

okay je. plg lewat kan by 1 thn 6 bln. anak sy lg smggu nk masuk 1 thn 4 bln baru boleh jalan. mummy keep latih je. skrg anak sy 1 thn 6 bln x larat dh nk kejar asyik pnjt meja nk terjun haaa. jgn giveup okay. bg dia pijak rumput pijak pasir pantai haaa

4w ago

alamak mcm lmbt sikit ni. apa kata awak bkk youtube n cari senaman or aktiviti yg bantu anak merangkak. boleh buat kt rumah lps balik kerja. seeloknya buat 4x smggu. n cuba join kelas online kt ig littlefingers. situ ade aktiviti2 yg pkai brg2 di rumah je n aktiviti dia sume bantu perkembangan n skill anak ikut umur. sy pun join dh 4 kali dah. sgt mmbntu utk anak. jgn lupa inform kk ye psl ni. nurse ckp pape x?

Anak dah pandai merangkak?