Rindu..

Anak belum keluar. Tapi dah rindu moment2 pregnant. Daripada first dapat tahu pregnant sampai la moment baby kick ikut perangai dia. Wpun fasa alahan awal2 dulu sgt perit, tapi dengan perhatian dan kasih syg yg dpt, buat benda tu jadi valuable pulak. Mommy rinduuu. Tapi paling rindu orang yg belum ketemu ni. Anak mommy membesar baik2 ya. Nanti kita jumpa ❤️

2 Balas

Alamak, tetiba jadi rindu juga bila baca. 😔 bila kenang, masya Allah.. Baiknya Allah. Lama tunggu, akhirnya dapat jua merasa moment2 macam ni. Mula dari alahan. Sampai la sekarang baby aktif gerak2. Semua indah. Moga semua mommy2 kat sini selamat melahirkan dengan mudah. 😊

5y ago

Betul sis.. alhamdulillah Allah bg kita amanah dlm rahim kita.. 🤗🤗

Alhamdulillah...semoga dipermudahkan sis...🤗🤗🤗

5y ago

In shaa allah. 😁