Masa tidur Baby 5bulan .

Nak tnya waktu tidur siang baby berapa jam ?? N berapa kali waktu tidur siang mereka ??. Kalau malam pulak mcm mna ??? . Baby sya kalau siang ada 3 kali mcmtu je dia tidur . Masa lain dia ajak main .. kalau malam memang lama tidur . Nak bagi menyusu pun payah nak kejut kann 😅.sampai kan dia dalam tidur pun boleh lagi pegang botol susu . #seriusnanya #firstbaby

5 Balas

5 bulan, nap sehari 3-4x. Total jam tidur dalam sehari = 14 jam (termasuk nap). Waktu berjaga dia dlm 2jam - 2jam 30min maksimum sebelum nap seterusnya

baby sy 5 m siang nap 3x .mlam bedtime 8 lebih bgn susu kdg dua kali kdg 3 kali . jam 11 pastu 3pg pastu 6@7 pg hehe

sama sis, kdg rasa dia xnak tido sgt dah...nak main jer tapi nasib baik malam xberjaga, masih tidur mcm biasa.

lebih kurg 15 jam tdr cmtu la koy

Cuba follow ni