Mengandung lagi

Anak baru genap setahun january 2023 tetiba xdtg period lambat 15hari check upt postive stress macam mana anak 2 lagi yg besar 6 dan 4 tahun saya stress

3 Balas

tak perlu stress utk benda dah jadi. sepatutnya kena mencegah sebelum ada. bila dah ada, ini rezeki Allah nak bg. dari skrg ajar anak2 & husband utk uruskan anak 1y tu. 1y pun dah agak besar so takda masalah utk abg/kakak dia tgkkan adik. husband tu pesan2 sikit tolong2 kt rumah kalau jenis suka duduk saje semua harap isteri.