Mengandung lagi

Anak baru genap setahun january 2023 tetiba xdtg period lambat 15hari check upt postive stress macam mana anak 2 lagi yg besar 6 dan 4 tahun saya stress

3 Balas

ade pki perancang? kalau ade mmg rezeki u nk dpt. kalau xde pki tu u fikir sendiri la. rancang sendiri mmg high chances termengandung. even pakai perancang pon ade yg termengandung apetah lagi x pakai. so now, u jgn stress. u kena train anak utk tlg u sekali dgn husband. husband u kena main peranan. buat yg mana mampu je. xmampu tgl kn. mntk tlg ank or husband buat kan.

tak perlu stress utk benda dah jadi. sepatutnya kena mencegah sebelum ada. bila dah ada, ini rezeki Allah nak bg. dari skrg ajar anak2 & husband utk uruskan anak 1y tu. 1y pun dah agak besar so takda masalah utk abg/kakak dia tgkkan adik. husband tu pesan2 sikit tolong2 kt rumah kalau jenis suka duduk saje semua harap isteri.

teruskan je