Anak Meniarap

Anak awak semua mula meniarap seawal berapa bulan ? Anak saya 4bulan 4hari kita kena letak dia mengiring , baru dia meniarap ? boleh share tak mummy mummy semua

1 Balas

Ank sy 6 bulan.. Normal la tu ikut umur baby.. Kalau ibu ada masa blh baca2 dkt buku klinik baby.. Perkmbngan ank yg normal mngikut umur.. Semua ada dlm buku 😄 and ibu blh tick atau letak tarikh mana yg ank ibu dah start pandai buat.. Jom explore buku klinik anak 😊