Anak Ikut Muka Ibu Atau Ayah

Anak-anak ibu ayah semua ikut muka siapa? ?Muka ibu atau ayah? Jom share pengalaman ibu ayah ?

Anak Ikut Muka Ibu Atau Ayah
57 Balas

Ank prtama lelaki, ikot muke bpak dy sbjik... Ank kedua pompan, ikot muke mkcik dy 😅 mse ngndung kn ank kedua sya xbole tgok muke adk ipar 🤭 xtau knp rsa bnci sgt2...last2 pi kt ank lak muke dy 😓, ank ketiga lelaki gak ikot muke cm papa dy gak tpi tak ketara sgt yg no.3 ni 😂 ntah la mertua ckp iras muke sya xdk iras muke bpak dy adela sikt 🤣🤣 pape pon sya xkesah...😊

Betul tu. Ank sy yg sulung laki.. Ikod muka sy.. Ikod belah fmily sy.. jeles saja suami.. Ta ad cm dy. Pdahai ad ja ikod suami jugak. Jari kaki ap smua. Hehe.yg tu dy ta perasan.. Yg dok nampak beza muka. Nih yg kedua tataw laa.. Sbb ta boleh tgok muka suami.. Asyik nk marah2 ja.. Baru 14 minggu tataw la laki ka pompuan..

saya ank sulong girl,memg pergi mana2 smua kata ikut muka baba dia,preg ni scan ritu perempuan jugk,redha je la klau keluar nnti muka bapak dia jugak,harap sgat lepas ni preg dpat baby boy,tringin jugk nk tgok copy paste diri ni😢😅

4y ago

Hehe, betul2. Teringin nak anak copy paste muka kita 🤭🤗💕

Xbetol...anak saya 4lelaki...semua ikot muka pak dia..xde iras saya pun..manja semua kat pak dia..naseb no.4 tu baru 6bulan menyusu ke saya..tp lps nyusu merangkak ke pak dia juga😂

4y ago

Sama macam anak lelaki saya 😂🤭

Anak perempuan memang ikut muka ayah. Orang tua kata bagus muka ayah. Wallahualam hehe. Masa preggy pun mmg doa agar muka ayahnya. 🥰 #TAPactiveusers #TAPsupermoms

Orang kata kalau anak lelaki selalunya akan ikut muka ibu, tapi anak lelaki saya ikut muka ayahnya 😂. Apa2 pun, saya okay je. Alhamdulillah ✌🏻

baru first bby..bby boy copy paste sgt muka ibunyee hehe telinga je ikut papa die.. smpai org tak caya bby tu boy sbb muka sama mcm sy

Anak laki sy sebijik muka bapak dia time lahir.. Dah setahun lebih ni ikot muka nenek dia yg belah bapak dia pulak..😂😂😂😂

4y ago

Haah wak .kdg kdg sy cakap dengan dia mane tau dah besar kau ikot muka mak kau😂😂😂😂

Anak yg no.4 saya special sikit, muka copy arwah neneknya (ibu saya). Alhamdulillah, terubat rindu pada arwah😌

anak sulung mix ada muka mak dia ada muka bapa dia anak no dua pun sama mix muka mak bapa dia😅😅