Mommies pernah scan 3d tengok muka baby x?

Bila baby lahir, mmg sama ke dgn yg scan tu or lain? Saje nk tahu, sy scan masa 34w. Tengok muka tak ikut ibu ayah lgsung pn haha#firsttimemom #ingintahu

12 Balas

tak jugak sis...jgn pcya sngt 3d..sbb bby ddlm perut mmg lain nnti dh kluar lain...sma mcm adik ipr sy,dlm 3d tu kmbng hidong haa,kluar hnsem mancung hidung..hihi..so bukn semua 💯 tepat..just suka2 boleh la 3d tu..

3mo ago

Aamiin 🤲

sy buat 5D + detail scan wktu 24w+ ..nmpk jelas je smua...muka dia pun tnjuk kejap² je..sempat jugak laa sonogrperr tu ambil vdeo ..hehe...idung kembang hehe..tp idung sy mmg kembang

3mo ago

Klu tengok scan tu hidung kembang, tp keturunan cina dedua belah sy n suami hidung kecik penyek 😂

Baby saya lahir pun org2 masih taktau baby ikut muka siapa. Tp itu normal sbb baby kecik lagi. Tak terus nampak mcm muka siapa. Dah besar nanti baru boleh nampak

3mo ago

Pernah buat, masa tu sonographer tu bgtau bilangan ibu jari tangan kaki sume2. Tp part muka sy xde ingat plak dia ckp apa. Masatu pn baby suka tutup muka dgn tangan dia. Yg sy ingat xde komen negatif la tapinye

tak pernah ada pengalaman scan 3D tp 2 kali bersalin apa yg sy tau, baby newborn blm ada rupa sape2 lagi. Rupa dia start menyerlah ikut sape2 bila meningkat usia

3mo ago

Itula mommy, sy risau pasal lain sbnarnya. Tp tanya soalan tu saje nk tahu pengalaman org lain camne huhu

lain, sy bt 5d scan. nmpk mcm muka sy, kluar² muka ayah 100% dan dlm 5d scan baby sy kecik, skali kluar 3.55 kg. skrg dia dh setahun dh, dan berat dia 11 kg

3mo ago

Thanks mommy share pengalaman 🥰

Sy buat 5d tp xdela sama sgt tang hidung nampk besar skali keluar mancung je cuma nampkla anak bapak huhu

3mo ago

Tq mommy share pengalaman 🥰. Sama sy scan pn hidung besar jgk haha

rasa nak buat , tp fikir2 tape lah, biar suprise sikit tgk muka anak masa melahirkan hahaha.

3mo ago

Buat sambil2 nk check kandungan je sis. Klu ikutkan xnk buat jgk tp sesambil check uri, air ketuban, tali pusat sume ok. 2 in 1 terus 😂

samaaa.. pastu kalau scan selalu tgn tutup muka lahir pun mmg tgn selalu tutup muka 🤣

3mo ago

Yeke sis baby sy pn sama.. masa details scan 23w dulu tangan tutup kt mata.. yg 3d ni tangan tutup kt mulut 😅

sy pernah buat..Sbiji papa dia..hidung semua ikot..keluar pon mcmtu..

ikut jugak, kdg 5d pun boleh nampak lain bila lahir, pengalaman org la

3mo ago

Ohh yeke .. lega sikit sy dgr