Anak Ikut Muka Ibu Atau Ayah

Anak-anak ibu ayah semua ikut muka siapa? ?Muka ibu atau ayah? Jom share pengalaman ibu ayah ?

Anak Ikut Muka Ibu Atau Ayah
57 Balas

Betul...! Anak perempuan saya ramai ckp ikut muka papa die.. mama die pun redho je la...

anak saya ikut muka ayahnya sebab comel, tinggi, tp lesung pipit ,mata ,mulut ikut saya

Sy trblik, ank laki muka ayah mnja dgn ayah.. Bila ank pmpuan mnja n muka sma ibu plk ..hihi

Anak lelaki sy muka ikut abah dia tapi perangai macam ibu. Hihihi.. 😜

anak pmpuan saya muka sebijik papa dia..anak lelaki saya banyak muka saya

Anak first perempuan ikut muka mommy perangai ikut ayah dia☺️

Ank pertama iras muke ayah ☺️ Ank kedua iras muke ibu 😊

Anak no 1,3&4 ikut muka daddy.Anak no2 ikut muka mommy..🥰

Bby boy sya ikut muka ayh tp manja mama dia sangat..💋💞

Anak lelaki sy ikut muka abahnya.. Takde langsung ikut sy..