Putus susu

Anak 1st dah 1y7m .. ni dah hamil 2nd pulak . Dah 2,3m .. ada yang suruh putus susu ... tapi niat masih nak susukan . Cuma tengah ajar susu formula . Tapi tu lah .. anak memang tolak botol .. minum dengan cawan, straw cepat pulak habis .. niat malam je nk kurangkan .. sakit pinggang oi ngiring berejam sekarang ni

2 Balas

Try kurangkan kuantiti dpd masa ke semasa. Ex siang je susu atau mlm je susu. Siang kena mnum dlm cawan