Putus susu

Anak 1st dah 1y7m .. ni dah hamil 2nd pulak . Dah 2,3m .. ada yang suruh putus susu ... tapi niat masih nak susukan . Cuma tengah ajar susu formula . Tapi tu lah .. anak memang tolak botol .. minum dengan cawan, straw cepat pulak habis .. niat malam je nk kurangkan .. sakit pinggang oi ngiring berejam sekarang ni

2 Balas

kalau xde ape2 side effect bole je teruskan penyusuan..mcm saya dulu..anak setahun 7bulan,saya dah pregnant lg..

Try kurangkan kuantiti dpd masa ke semasa. Ex siang je susu atau mlm je susu. Siang kena mnum dlm cawan