Dalam Dilema

Anak 1st 7tahun Anak 2nd 5tahun Anak 3rd 4bulan 6hari Tup2 pregnant lagi.. Huhuhu.. Sy perlukan sokongan dr ibu2 semua dan kata2 positif utk saya terima kenyataan yg sy sedang pregnant lagi.. Rezeki Allah nak bagi.. Sbb no 2 n 3 jarak 5tahun.. Tup2 yg ni bpe bln je.. Tgl jgn kecam yea.. Terima kasih ibu2 sporting..

Dalam Dilema
30 Balas

Tahniah sis..saye pun baru besalin juga..tapi cezar., kalau normal saye pun nak macam sis juga anak rapat..tapi takut😩

Alhamdulillah tahniah rezeki dari Allah,jangan banyak fikir enjoy the moment je,jaga diri dan kesihatan think positive je

Alhamdulillah tahniah kak. . saya yang nak anak belum rezeki lagi nk dapat. doakan saya punya rezeki anak jugak ye .

tak semua dapat rezeki anak macam sis. takpe just take it and jaga diri. pantang betul betul,yg penting jangan stress.

allah untung nya sis. sy ni ttc dah 1 tahun lekat pastu gugur lps gugur sampai skrg tak lekat

tahniah!!! doakn sy jugak ad ank rmi ye. happy for u❤️ Allah tahu yg terbaik utk kamu

wahh tahniah..tpi klau g govern mesti kena lecture dlu..klau private okay je..haha..

alhamdulilah. rezeki sis.. taniah... jaga diri dan kandungan elok²😍😍💕

mampu ucap tahniah je sis... 😂 jaga diri dan ank dgn baik... jaga emosi jgk

tahniah puan.. syukur dikurniakan anak lagi.. semoga jadi ibu yg kuat 💞