Sekadar luahan..jgn kecam..

Hai ibu2 semua..sy baru masuk 17w..normal ke kdg2 perut ni rasa sebu,angin,pedih ulu ht?smpi tdo pun x blh sbb skt perut ni..awal2 trimester sy mmg alah truk..muntah2 pun masih ada smpi skg ni..sy pnh tny doktor tp doktor ckp normal..kdg sy confius apa jd ni..sy dh sedaya upaya jaga makan,mkn slow2 minum air suam,x mkn pedas..kdg sy mgeluh sbb pnt muntah..sy bru 1st pregnant setelah 8thn…blh ibu2 yg dh berpgalaman bg kata2 semangat buat sy?terima kasih ☺️☺️#sharepengalamanmasing2..

1 Balas

Sakit ulu Hati Tu mmg normal ,kna makan skit tp kerap . Ble jg ambil gaviscon 😁