Dalam Dilema

Anak 1st 7tahun Anak 2nd 5tahun Anak 3rd 4bulan 6hari Tup2 pregnant lagi.. Huhuhu.. Sy perlukan sokongan dr ibu2 semua dan kata2 positif utk saya terima kenyataan yg sy sedang pregnant lagi.. Rezeki Allah nak bagi.. Sbb no 2 n 3 jarak 5tahun.. Tup2 yg ni bpe bln je.. Tgl jgn kecam yea.. Terima kasih ibu2 sporting..

Dalam Dilema
30 Balas

Alhamdulillah... Terima kasih byk2 mommy2 semua atas nasihat & kata2 semangat.. Terima kasih jugak sbb doakan sy n baby.. InsyaAllah sy dh boleh terima kenyataan.. Semangat membara ni x sabar plak nk tggu baby ni kluar... 🤭🤭🤭 N x sabar nk tgk gelagat abg3 dia nnti.. 😅 😅 😅 Semoga Allah balas balik segala doa kalian dgn bnda2 yg baik.. Semoga mommy2 yg nak sgt ank tu dikurniakan ank yg SOLEH & SOLEHAH.. InsyaAllah.. Amiinn..

Biasa misi dkt klnik akn tya msa kta checkup ank sebulan adakah ibu2 nk merancang sdri atau gna yg klnik . Mmg rzeki kalau dpt ank tp rapat2 sgt kesian jgk dkt diri kta xckup rht sepenuhnya..Apapn sis kna kuat nk jga ank tu sebaik mgkin. Bnda ni suami kna byk bg smgt n sma2 mmbntu sis dlm urusan seharian..

tahniah sis.. sy pon sama.. masa anak baru 5bulan, sy dah pregnant lg. masa mula² dpt tahu.. rase cm xboleh accept.. tp sape lg kita nak menidakkan ketetapan Allah.. skrg ank sy da 10bulan, baby dlm perut pon da 5bulan. Alhmdulillah takde alahan morning sickness.

4y ago

Alhamdulillah.. Selepas mak sy bg kata2 positif terus sy boleh terima dgn hati terbuka..

tahniah sis. sy harap sis kuat. bincang dengan suami mcm mn nak handle ye baby kecil lagi n sis plk pregnant. sy doakan tak ada sebarang masalah sepanjang mengandung ni. moga baby yg ada sekarang pun baik2 je

Takpe sis,anggap je nie rezeki sis.. Mcm sye tringin nk pregnant no 3 tpi belum masa nya lgi.. Anak no 2 dh 3 tahun dh.. Tipu la kalau sye kata sye tk cemburu dgn ibu2 lain tpi rezeki Allah dh tetapkan sis

xpe.. truskan.. rezeki dr Allah tu... setiap ank ad rezeki masing2... jgn down.. sbb yg dh lama tnggu utk dpt kn zuriat un ramai... kite yg d brikan zuriat trus kn la.. happy n khadiran zuriat tu...

alhamdulilillah rezeki Allah nak bg. Jgn stress yer mommy, yg penting mommy will handle all anak mommy especially yg baby tu. Lepas bersalin yg nie,teruslah merancang yer mommy

Tahniah sis.. saya pon anak rapat2, sulung 2thn 9bln kedua 1thn 2 bln skrg tgh pregnant no 3,dh 22 minggu.. Doakn afiat tuk saya jg yer😊

xpe sis...alhamdulillah rezeki Allah...mcm mak saya juga...lepas 6bulan lahirkan saya,lekat adik saya plak...stay positif ye...

Alhamdulillah, tahniah sis . Doakan saya pula dgan suami diberikan rezeki chaos mata oleh Allah SWT . Lama menanti ❤️