Losyen stretchmarks. Bilakah waktu ibu mula amalkan pemakaiannya?
Voice your Opinion
Sebelum hamil
Sewaktu hamil
Dalam pantang
Selepas bersalin

1763 respon

15 Balas

spttnye ms awal kehamilan..sy guna ms dh start ada strechmark ...jd sbb tu bila dh bersalin amik ms nk hilang..😂😂😂✌

time pregnant,, ibu pesan suruh pakai minyak bio oil supaya perut kurg or x de strechmark lps bersalin🥰 insyaallah

Time pregnant lepas sedar start ada stretch mark on 3rd trimester #TAPsupermoms #TAPactiveusers

3y ago

guna jenama apa ya.. boleh kongsi?

Waktu hamil #TAPactiveusers #TAPSupermoms

Masa pregnant lagi da boleh pakai

tidak pernah sapu losyen

tidak pernah sapu losen

Selepas bersalin

x pernh pakai

sewaktu hamil