makannnnn!!

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ hai momies daddies..nak tanya,baby 5 bulan biasa bagi solidfood apa yg elok??dh nk masuk 6 bulan haa..terima ksih yaa..

2 Balas

Nty dh msuk 6bulan bg dlu plain bubur..Bg bby rse dlu sb mula2 perkenalkan mknan..Pastu bt 4rd dlu lpas bubur bg puree buah2an n sayura2an..Nty dkt 7m bru strt cmpur dgn bubur sb nk thu bby serasi x dgn mknan tu

Plain porridge dlu xnak bagi anak picky eater kalau dah start try dengan puree buah