Apa yg harus saya lakukan?

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ mommies, Buat masa ini, suami saya kerja offshore. Mula2 dia kerja, saya masih ok. Tapi bila dah lebih 3 hari, saya mcm stress. Perlukan attention. Saya 6 mths pregnant & working mommy. This is my 1st pregnancy. Mommies yg lain boleh tak bagi tips? ??

1 Balas

mummy kne bnyk fikir positive..i pun suami ad dekat pun stress dgn kje lgi and so on..mummy boleh kluar dgn kawan2 cri barang baby..mkn n shopping kut..