Tanda2 nak beranak

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ mommies Currently in 37 weeks, pelvic pain n sakit pinggang sebalah kiri. Rasa gastric ada jugak. Tak Lalu nak mkn. Mcm mana saya nak tahu if im in labour. جَزَاكُمُ اللهُ خَيْرًا كَثِيْرًا mommies #1stPregnancy

1 Balas

wassalam mommy. .hye. .cba mommy kira kekerapan sakit dan jga prt mngeras. .itu pon slah stu tnda jgk..kalo dlm mse 10atau ke 5mnt atau kerp. .itu tnda jgk . .ade yg klua tnda drah. .ade yg pcah air ketuban. .tp yg pntg mommy alert kekerpn sakit ye..take care mommy 😘