Can i drink anything like coffee.

already 37weeks, never drink coffee,mocha,latte during first weeks until now... But actually mocha ice blanded are my favourite... so now may i drink it during 37weeks, may i eat bauger,snack, maggie noodle... ?

4 Balas

Wah bagusnya, tahan dr awal. hehe. hjg2 ni rasanya blh je minum sekali-sekala, cuma jgn kerap la. Kandungan pun dah kuat kan 😊😊

Akk mnm jer bila teragak nak.. Makan je maggie tp x selalu la.. Junk food mmg x makan.. Sbb x suka.. Lebhkan makan kekacang je

makan je bila rasa teringin nak makan, cuma jgn amalkan saja.

I mummy's now 37week boleh ke I Mkn durian