why my bby bump still small????

already 12weeks but still small like I'm not pergant? ..but the other already have a bby bump when 12weeks ?..it bcause my height or my weight?

384 Balas

Sy 4 bulan baru nampak baby bump ☺️ so sis sabar ye , baby bump ni akan ada cepat atau lambat bergantung pada badan , kalau kurus kering cepatlah baby bump nampak tapi kalau perut memang sedikit buncit sebelum preggy memang lambat nampak 🤗 sy baru 4 bulan , baru nampak baby bump nya tu pon tak besar sangat macam preggy 3 bulan je 🤭