why my bby bump still small????

already 12weeks but still small like I'm not pergant? ..but the other already have a bby bump when 12weeks ?..it bcause my height or my weight?

384 Balas

normal laa, kecik masih tu....orang lain 21 week baru nampak baby bump...baby dekat dalam pun baru besar mangga kali....sabarlah, yang penting dia sihat, apa nak dihairankan baby bump kecik semua orang tak sama....doa yang bagus2, bukan sedih2 sebab baby bump kecik jaa....yang penting baby tu sihat...baby bump tu tak kena mengena dengan baby di dalam....ada yang dah 8bulan tapi baby bump kecik...okay ja diaorang, tak meroyan