why my bby bump still small????

already 12weeks but still small like I'm not pergant? ..but the other already have a bby bump when 12weeks ?..it bcause my height or my weight?

384 Balas

Sye pun x nmpak baby bump. Tpi ramai notice sye pregnant. X thu la cane diorang bole prasan 😂 maybe sbb badan mcm ade naik skit tang punggung and perut mcm buncit skit diorang ckap

same goes to me 7 month but still my bump is small. Even some my colleague also dont know that i am pregnant. but my baby's weight and size is normal and follow it development week.

Alaahaiiii.. Bru 12minggu nk besar mane sis.. Tgk laa perkembangan janin cmne.. 12minggu tu baru jadi ape je.. Tggu laa 6bln t, thu2 besar jee.. Pastu thu2 bju seluar sume xmuat aw

saya pun masi kecil juga walaupun suda 16 minggu. sebab waktu bujang perut sis sangat2 slim tiada lemak lagi pun badan sy kurus. sebab tu ia nampak kecil. so positive saja.

sy dah 8bulan lebih pn xnmpak sgt bby bump . pdhal dh dkad2 nkk beranak , tiap scan doc ckp baby besar dari due adelahhh .. xkisah baby bump tu , asal baby dalam sihat mmbesar jaaa ..

4y ago

Nk tau, takpe ke baby besar dari due. Mcm saya. Lebih 7 hari mcm tu.. ada chance branak awal ke?

Depend dengan orang. Dia tak sama. Lain orang lain lah dia punya baby bump. Faktor biasa mempengaruhi baby bump ni adalah saiz kerangka tubuh ibu. Maafkan saya jika saya silap.

12 weeks still baru . Baby pon besar buah laici je . Don't worry about baby bump . Just take care of your baby kt dalam tu 😉 kalau dia sihat . It's already good to hear 😘

Saya pun 12 weeks tapi belum nampak baby bump...perut buncit sebab angin tu ada la...bila mengandung ne angin dalam badan banyak sungguh

I baru 11 week...perut pun x nmpk, time makan nmpk lh timbul sikit ke depan🤣🤣🤣...tp tido dh x blh tlentang x slesa, pnggn pun dh start sakit wlaupun perut masih kecik

Sy stiap kali scan doc akan ckp baby oh baby mana awak Hahah anak no 3 first czer scan snang nmpk sec normal scan 17w dh nampak gender no 3 ni dy sembunyi balik lemak pula