Nadi terhenti kandungan 14 minggu...

Allahu 7 tahun penantian tp bkn rezeki ku.. Dibulan yg mulia nie di duga..janin di sahkn meninggal dalam kandungan. Tiada tanda² ? td dh pergi hospital doct suruh balik n tunggu janin turun sendiri...?? bagaikan mimpi tp semuanya sudah ketentuan ilahi.. Al fatihah anakanda ku insyaallah kita jumpa disyurga...

2 Balas

Salam Takziah awk... sabar ok...sama dgn sy...1hb 5 bru keguguran juga...12weeks...janin gugur sendiri.... Selamat berpantang ok...jaga diri... In Shaa Allah moga ada rezeki lain nanti...

4y ago

Aha memng dh stop..diorg ckp nnt akn keluar sendiri tp tu la xtenang dibuatnya.. Smpai ke hari ini xde bleeding..

Sabar n takziah ya sis.. semoga kuat n tabah.. semoga sis dikurniakan rezeki anak lps ni n selamat sehingga melahirkan.. InShaAllah doa bbnyk ya