doakan kandungan kedua saya.. baru nak masuk dua bulan.. agak fobia sebab saya pernah kehilangan anak sulong.. dapat melihat empat hari sahaja..

Allah lebih sayangkan dia.. Al- fatihah untuk anak sulong saya zulkarnain aiman.. moga kandungan kedua ni doakan saya kuat

16 Balas

Sy pun hamil yg ke3 setelah gugur yg ke2 bulan April lepas.... Sama mcm sis... Fobia sngt2....berharap kalini baby kuat bertahan.... Kdg2 meleleh air mata sbb terlalu Fobia.... Rasa nk pergi scan tiap mngu je tgk keadaan baby... Mcm mana ea nk hilangkn rasa Fobia tu

4y ago

Saya pun sama. anak pertama Meninggal setelah 3bulan di NICU. 3Bulan jugk saya hri2 dtng melawat wlupon dlm pntng. Fobia juga rasanya. Tapi, selalu didik hati ni Semua nya berlaku ada sebab. rezeki Allah kalau nak bagi baby kita tk mintk pun Allah bagi. Alhamdulillah skrng sy mngndung anak no2 kdnungn ke3. Skrng dh 29weeks. doakan supaya ibu mengndung sentiasa kuat menghdpi Ujiann 🌸

semoga dipermudahkan..sy yg sbelum ni pon kguguran..skrg usia kdungan 8w1day harap mbesar kuat & sihat aaminn..

Allahuakbar. Semoga momi terus tabah. Semoga dipermudahkan urusan dan selamat kandungan ke2 momi. Aaminnnn

mg dpmudahkan segalanya..aamiin..dan slmt kndungannya hngga dlahirkan..Allahuma aamiin

semoga di permudahkn & di lindungi sentiasa .. bykkan berdoa 🥺❤️

aminn.. in shaa Allah.. semoga puan dan bby sihat sellu hendaknya..

In sha Allah..semoga puan dn baby sihat selalu hendak nya..Aamiin

InsyaAllah...moga sentiasa dlm lindungan Allah...😊

Aamin.. Semoga dipermudahkan segala urusan sis

ameen. Semoga tuhan permudahkn semuanya ✨