Anak syurga

Mohon sedekahkan Al-fatihah untuk anak syurga saya, Muhammad Uwais Anaqi bin Abdul Mu'iz yang meninggal jam 1.50pg pada tarikh 21/4/2022.. Doakan kami sekeluarga kuat❤️ #7bulan13hari

Anak syurga
44 Balas

إنَّا ِللهِ وإنَّا إلَيْهِ رَاجِعُوْن Semoga rohnya dicucuri rahmat Allah swt dan ditempatkan bersama dengan orang-orang yang beriman dan beramal soleh.... آَمِيـٍـِـنْ ... آَمِيـٍـِـنْ ... آَمِيـٍـِـنْ يَآرَبْ آلٌعَآلَمِِيِنْ‎إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعون ‎اللَّهُمَّ اغْفِرْ لها وَارْحَمْها وَعَافِها وَاعْفُ عَنْها Ya Allah, Engkau berilah keampunan baginya, dan limpahkan rahmat kepadanya, dan selamatkan dia dan maafkan kesalahannya. Semoga Rohnya dicucuri rahmat dan di tempatkan di kalangan org yg beriman dan mulia di sisi Allah..Aamiin ya Allah Salam Takziah

alhamdulillah pilihan syurga ..tahniah ibu walau pilu hati .. semoga ibu tabah..salam takziah ..direct syurga tanpa hisab allahuakbar bestnya .. ibu kuat ya..uwais tunggu ibu kat syurga 😍😍take care ibu inshallah uwais bahagia disana..Allah janjikan syurga memang indah. ramadhan pula tu lagi terbaik sebab tak semua orang dapat peluang tu..saya doakan ibu ada rezeki lain nanti aamin ya Allah ...ibu jika rindu doakan uwais ye .. mesti dia happy ibu jadi ibu yang kandungkan dia dan lahirkan dia serta menjaga dia .. ibu jangan sedih ye .. ibu orang kuat sebabtu allah pilih ibu

إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ... أَللَّهُمَّ اغْفِرْلَه وَارْحَمْه وَعَافِه وَاعْفُ عَنْه "Ya Allah Ya Tuhanku ampunilah dia, rahmatilah dia, maafkanlah dia, muliakanlah kematiannya, lapangkanlah kuburnya, jadikanlah syurga sebagai ganti tempat tinggalnya dan berilah kesabaran kepada ahli keluarganya, semoga arwah di tempatkan di kalangan orang-orang yang beriman.." ﺁﻣِّﻴْﻦآمِيْنُ يَا رَبَّ الْعَالَمِيْن Salam takziah buat seluruh ahli keluarganya.

Innalillah wainalillahhirajion sis. Takziah untuk sis sekeluarga. Boleh tahu knape baby meninggal? Sbb baby dah 7 bulan lebih tu.

2y ago

allah

Salam Takziah buat sis dan keluarga.. Allah uji sebab sis mampu.. perginya dibulan mulia.. Allahu.. kuat ye sis.. betul ank syurga.. dia dah bermain2 di taman2 syurga

Allahu akbar banyakkan sabar berdoa ya kak. Akak kena kuat dan selalu igt Allah. Allah lebih sygkan dia

salam takziah. Semoga sis & keluarga kuat, tabah & redha hendaknya...insyaAllah ada hadiah allah s.w.t nak bagi.. keep positive 💕

Semoga Allah berikan kekuatan dan kesabaran yg tggi untuk menghadapi cubaan dan ganjaran hebat menanti sis sekeluarga kami doakan.

Innalillahi wainnalillahirajion, Takziah buat sis sekeluarga... semoga tabah dan diberikan kekuatan menghadapi ujian Allah.

Innalillahiwainnaillahirojiun.. Allahuakhbar.. Al-Fatihah (Dibaca) Semoga puan dan keluarga tabah ♥️