kongsi cerita pt 1

allah the best planner🙂 ttc 1y5m, awl2 kawin dlu sllu fikir klu boleh nk lekat baby awl..ingtkan semudah abc..allahuakhbar rupanya allah nk kita bercinta dlu pasangan..dlm masa yg sama mmg byk makan hati🥲 org tu tnya org ni tnya "dah ada isi ke" klu org xdduk dlm situasi kita mmg xkan rasa perasaan tu..yg dia tahu "alah org tanye jee..jwb je laa xde rezeki lg" xsmudah tu kita nk ungkap..srsly mmg sakit tapi alhamdulillah dpt suami yg understanding 😊 lg2 FIL tanya soalan mcm tu yelah bukan kita taknak dah mmg xde rezeki lg kan..tp alhamdulillah jgk sbb after married terus duk jauh n xrapat sgt ngn FIL balik pun 2 3 bulan skali lg2 pkp ni mmg jarang balik tak boleh rentas negeri😊 SATU KENIKMATAN YG DAPAT TARIK NAFAS LEGA. "dekat-dekat busuk,jauh-jauh wangi"

1 Balas

saya pula rezeki sbulan kawen trus lekat pregnant.tapi tulaa call MIL gtau dah pregnant time tu baru 8 weeks..dia cakap bagus laa umur pon dah banyak huhu terasa ati saya mcm tua sgt .saya baru 29 kot

3y ago

alhamdulillah..alahaiii 😵‍💫 xpe abaikan je yg -tive..yg penting semuanya sihat dan slamat