drive

Salam mummy smua, nk tnye, klu dlm pantang dlm 2mggu mmg xblh drive krte ke? Org berpantang mmg xblh drive ek? Ke cmne? Mcm nk g amk ank sklh ke.. Suami jauh..

2 Balas

Saya pantang Dua minggu dh bw kete ,Masa tu suami xcident patah 4 jari .. Masa tu plk bdk sklh .. mmg kena sayalah yg uruskan hntr Dan ambik anak² blk sklh .. Tp sblm kluar tu Saya pakai barut ,baju tgn panjang Dan pakai stokin .. alhamdullillah dgn izin Allah ,Saya tk alami apa² masalah .. Ohh 1 lg ,Saya mkn vit c beli dr farmasi utk kuatkan bdn ..

selalu mcmtu la sis takut turun darah..tapi kalau jarak tak jauh sgt insyaallah boleh pikir positif ya