BERAT NAIK MENDADAK

Alkisah sblm posa berat naik byk.. baru 26w naik 7.5kg.. so misi suruh lah cek darah tinggi selang dua hari g klinik pastu last minum air gula utk kli kedua.. bila ckup 3x, bacaan semua ok.. Kira ok r.. ni 27w bila timbng eh turun plak 2.5kg dlm tempoh 6hari puasa.. mslh jgk ni.. 😅 penat tàu nk ulang alik klinik.. dah lah tggu kdang2 smpai 4jam.. kdang xpakai sistem no pun, dia utamakan baby dulu.. pengorbanan seorg ibu kan~ bertabahlah 😊 klinik korang mcmna?

2 Balas

Sama dengan saya sis. Berat naik mendadak 7kg gitu. Doc terus set app minum air gula sebab takut ada gdm. Lepas dah settle minum air gula apa semua, result cantik. Pastu bila timbang lagi, aik turun balik 2kg. Hahahahahha

1y ago

Haah.. pelik kan? Naik mendadak… lps tu turun byk misi bunyi jgk.. dah kenapa xmkn dia tya? Hahaha

Normal puasa berat turun..

1y ago

Tulah.. bila turun misi bunyi jgk 😅