siapa pernah pam darah byk kli?

Start 12hb ni kne g klinik selang² pam darah.. smpaila 24hb nk jmp dktr pam drah lg skli yg last pny..23hb dh la kne mnum air gula kli kdua? prgnt no4 kli ni bila check tkanan drah jer msti tinggi,dgn brdebar² jntung? puas dh ikut step yg kkak² dlm ni bg tpi ttap sma..smpai kne check tkanan drah kne bring dlu lma² br ok..sblum msuk blik nk check td blh lak pning² 2 yg dktr sruh dtg klinik blk pam drah selang² seram pn ada sbb br prtma kli prgnt no4 cmni? #22week

1 Balas

sy dh beranak awal sbb tekanan darah tinggi. 36 mnggu dh beranak doc paksa beranak. sbb dh effect baby.