Muka breakout

Salam ibu2 smua..sy tgh preggy ank no.2..ank no.1 dh umur 7thun..sy preggy dh msuk 12W4D hri ni..muka sy breakout truk..jrawat naik dkt bhgian dagu je..meriah lak tu..mngkin ni prubahan hormon kn..ada x ibu2 smua mcm sy?apa yg ibu2 buat?sy biar kn je..sbb tkut nk pkai cleanser yg xssuai dgn ibu preggy..Tq?

1 Balas

haii... same sye.. tp jerawat naik kat atas bdn.. bnykk..tkut plak nak tgk... muke xde jerawat... cuma black n white head mmg bnyk gile laa... berduri muka... sye pon biarkan jee... xlarat nak cara... 😂

4y ago

Kan...meriah bwh dagu sy ni..merah2 lak tu..dh picit smpai kluar drah..masih naik lgi..tu sy biarkn je..