jom borak

Mommy smua dh brp week...sy dh 35w1d.. ni ank ke3..n sedikit exvited sbb bby no3 ni bkal bby boy.. ank sblom ni dua2 gegel.. 😊😊

14 Balas

sye 34 minggu 4hri... first baby boy..saye betol2 nk kn ank lelaki untuk suami...tpi bnyk dugaan sye spnjng pregnant nii...hnya allah jee tahu mcm2 sye lalui saat gentir2 sampai laaa skrg ..sye tahap overthinking semua hal mungkin abb sye surirumah tak ada kawan tak sibuk bekerja...

saya 23minggu skrang . in shaa Allah baby girl .dah 2kali scan doctor ckp girl tp mesti ckp kena scan lg untk pstikan jantina . dorang pun tak pasti kot . 😅😅😅 harapnya girl sebab ank pertama boy ☺

saya 39w2days.. due 10/12 ni tapi takde tanda ape ape keluar pon. but perut kerap mengeras tu tanda nak bersalin ke mommy2 semua ? #firstbaby #firstpregnant

Saya 26 weeks 2 day. Ank first.. sangat2 excited setelah 2tahun menunggu. Doakan saya & baby sentiasa sihat😘

sy 36w 3d... anak kedua. excited tp neves. yg 1st em czer. harap sgt kali ni Allah mudahkan.

Buat masa sekarang saya tak pregnant, anak saya dah umur 1 tahun 2 bulan, anak 1st, baby boy. ☺️

Saya sama dgn awk.. sblm ni 2 girl, yg ni insyaallah boy.. excited betul rasa. Sy dah 31week..

Sy dlm pntang 40hari.. Bby ke 4 alhamdulillah boy.. Sblm ni 3 org gugurl..😁

30 weeks bby no4 excited juga ni sebab bby girl .. anak sblum ni 1girl 3boys

Sy dah 33w 1d. Tak sabar nak jumpa baby 😁