25/06/2019 Baby Girl

Alhamdullillah saya dah selamat lahir baby girl seberat 3.46kg @ 1055am dgn emergency ceazer. Baby skrg masih dlm pantauan pihak hospital sebab takut kemungkinan dia termakan najisnya... Doakan semua semoga baby ok.. Aamiinn

57 Balas

Semoga baby akak selamat.. tahniah atas kejayaan akak untuk melahirkan zuriat.. 😘 jaga diri elok2.. selamat berpantang

5y ago

Alhamdulillah baby keadaan stabil... Syukur.. Tq sis

Alhamdulillah congrats kak selamat berpntang . And semoga sgala urusan dpermudhkan

5y ago

Alhamdulillah tq sis doanya

Alhamdulillah..tahniah..selamat berpantang..doakan sy ngndong bby girl jgk ye..mekasih

5y ago

Alhamdulillah.. Aaminnn semoga sis dipermudahkan dpt baby girl ya..

Alhamdulillah tahniah sis.. semoga dipermudahkan segalanya & selamat berpantang 😊💖

5y ago

sama2 sis 😊💖

Tahniah & selamat berpantang...semoga baby ok² je xde ap yg serius...😘

5y ago

Alhamdulillah baby stabil... Syukur.. Tq sis

Miss bole cerita pengalaman czer?sebelom dan selepas..sya bakal mommy czer

5y ago

Tq sis..share

Tahniah mummy.. Semoga baby baik2 sja... Selamat berpantang..

5y ago

Alhamdulillah baby stabil... Tq sis

Tahniah. InsyaAllah moga dimudahkan urusan puan sekeluarga

5y ago

😍

Tahniah. Inshaallah dipermudahkan segala urusan

Alhamdulillah.. Tahniah dan selamat berpantang sis.