baby girl

Alhamdulillah dah selamat bersalin baby girl 25/10/2019 Baby girl memang akan keluar darah ke kat kemaluan die? Sebab bila tukar pampers,baby sy ni ade keluar darah kt kemaluan die..normal ke.?

20 Balas

Tahniah mommy n selamat berpantang 😊. Ye normal kalo bby gurl ade klua drah dri kmluan dye. .mcm sye ank slong dlu pon tkjut .😅. .knp ttba ade klua drah. .tnye mak mmg mcm 2 kalo pmpuan. .kbtlan ari yg sme p kk.tnye nurse. .dorg pon kte norml. .legaa. .heheh. .

5y ago

Boleh tahu smpai berapa bulan darah tu xkan akn keluar. Coming soon sy bakal deliver baby girl😊

Mohon rujuk pada doktor cepat cepat... Jgn bertanya di sini puan baik terus ke doktor mereka lebih arif

Normal rasanya..baby saya pon cmtu..mcm ovari dia berfungsi klu xsilap.try google

Tahniah sis n husband.. Slmat berpantang yer 🤗

Alhamdulillah tahniah sis. Darah tu normal

Ya...dulu ank pompuan sy pun sama...

Normal..tu disebabkan oleh hormon..

Alhamdulillah syukur. Tahniah sis.

Alhamdulillah.. Tahniah sis..

Alhamdullilah.. tahniah sis