kerja berdiri bahaya x untuk ibu mengandung.

Alhamdullilah sy sudah hamil 2 bulan lebih.. anak pertama.saya bkerja sebagai operator dan kene berdiri sepanjang kerja tu.. ada effect apa2 x? Sy risau. Nk berhenti syg?

2 Balas

Mak sy dulu masa ngandungkan sy memg dia kerja kilang. Siap malam tu kerja 12jam.. esok tghari beranakkan sy 😂😂

5y ago

Dia nk g check up je. Taw2 abh dh sampai spital bawak beg baby apa, tgk anak dh keluar dok sebelah mak. Mak cakap sy sebulan awal keluar. Tu yg tak expect apa 😅

Xde apa2 sis.cuma bila DH preggy,ibu cepat penat n sakit kaki.kena kurangkan berdiri.