Baby boy

Alhamdullilah setelah 8 Jam menghadapi contraction akhirnya baby boy keluar juga pada 13/12/2019 , Sepatutnya due date 8 january tapi air ketuban pecah awal , Tuhan saja tahu rasa sakit contraction macam mana , Trauma pun ada ? , Bila dah keluar fuhh leganya teramat ❤️ , Bersalin anak pertama ni Sakit dia betul2 ? , Tapi sekarang vagina rasa bengkak , cara nak cepat sembuh jahitan ni macam mana ?

1 Balas

alhamdulillah... tahniahh... selamat berpantang... mmg sakitt...sye pon mcm tu.. setiap anak.. lain2 rase sakit tu.. tp tu kenangann.. luke tu.. dlm 2mngu dh boleh baik kalo betul jaga..isi je ubat yg hospital bekalkan tu.. insyaAllah... semoga dipermudahkan...