Hi, siapa da siap prepare barang baby?

Alhamdullilah dah siap basuh. Saya 30 weeks. Barang baby da hampir sedia semua.. Kecuali susu dan pampers. Cuma barang saya je belum lagi. Dugaan suami kena buang kerja .Saya terpaksa apply duit icitra untuk tampung perbelanjaan baby dan saya. Nasib baik kakak saya sedekah kan baju anak2 dia masa kecik. Dapat jimat banyak. Doakan saya dipermudahkan segala urusan n suami cepat2 dapat kerja baru. Due date saya 24/10 😊

Hi, siapa da siap prepare barang baby?
2 Balas

brg sis beli yg perlu je sis..didoakan semoga segala urusan sis dipermudahkan..selamat ibu dan ank..inshaallah ada rezeki anak nnt..jgn berhenti berdoa ye..Allah uji tanda dia syg kita..🌹

insyaallah aminnn. semoga dipermudahkan 🥰