Baby Aktif Sangt

Normal ke Bby aktif sngt .. sy dh 37mnggu 5hari .. tak kira siang ke malm aktif sngt gerak .. due pun dh nk dekat .. harap sngt dpt bersalin awal sblm due tpi bby mcm tk nk kluar .. selesa sngt kat dlm😂😂

2 Balas

Saya pun baby masih aktif. Hari ni 37 minggu 5 hari. Kalau boleh nak baby keluar awal tapi masih takde turun tanda ke apa lagi 😅

2y ago

haah tue la .. sy buat kje berat2 pun still aktif je dy kat dlm😂

Normal. Sy smpai due bby aktif mcm seronok sgt kt dlm tu. Last2 overdue 😅 alhamdulillah bby lahir sihat now dh 3 bln ☺️