kancing gigi

Alhamdulillah..selesai ccuk kancing gigi dan ccuk utk hba1c..? Tpi msa nk ccuk kancing gigi nurse ckp akan rsa sengal dan kebas tgn,tpi sy xrsa kebas dan sengal tgn..yg rsa nya sakit kt tmpt cucuk tu..fuhhh..xleh kena sentuh atau trslah sikit? Just share pengalaman?

1 Balas

After 1 day tu br rasa sakit. Sya sehari suntik terus rasa nak demam.

4y ago

Yuppp..lps tu smlm suntik smbil drah utk hba1c..pun msih sakit juga..haha..lama xkena suntik..sakitnya🤣