39w5d

Alhamdulillah..saya telah melahirkan baby boy..sehari sebelum tarikh serah diri...sepatutnye kene serah diri 25/12..sbb ada gdm control on diet..saya besalin 24/12...tetapi saya ada masalah merengat..ada tak petua nak bagi hilangkan rasa rengat

1 Balas

Sy mse berslin ank no2 ade skit kt rhim giler2 smpai nk jln pn xley..dok nangis je..rse mnyucuk mcm contraction nk beranak..mertua sy kate sy kne rengat sy pn xpasti..then g hspital doc ckp sy kne endometriosis..1mnggu kne tahan ward on antibiotics bru ok..