Due bln 12

Ada tak yg due 6/12 . GDM ON DIET . Dah dpt tarikh ke utk serah diri atau doc bg sampai tunggu tarikh due ? #firstmom #firstbaby #bantusharing

10 Balas

gdm on diet boleh ikut due sis tapi tak boleh lebih dari due. kalau due awak 6/12, so tak boleh lebih dari 6/12. saya pun gdm on diet + overt dm. ada follow up dengan pakar o&g. gdm on diet ni memang allow ikut due, melainkan gdm on ubat baru ada date bersalin. andai kata 6/12 tu awak tak turun lagi tanda, so awak kena serah diri sendiri dekat hospital and inform doc yang awak ada gdm.

Sy pun sama gdm on diet... Sy ikut tarikh due 24/12...pakar bg tempoh 1 hingga14 /12 dah boleh bersalin sendiri klu baby dah nak keluaq.... Klu x keluaq jugak.. Tarikh serah diri 23/12...kot mana pun 24 /12 tu kena bersalin jugak.... Tp sy berdoa la bg keluaq awai la... Sebelum pada tarikh keramat tu 😂😂

Saya pun gdm on diet tapi tu la due 5/12 tapi baru tadi jumpa pakar ckp kena serah diri 21/11 😅 Sebb baby xnak pusing tempat betul dia lagi.. dok main2 lagi dlm perut mummy dia. Biasa la mummy dia perut bnyak space 🤭

Sama 6/12!😍 saya pn gdm on diet. Doc ckp klau belum bersalin lg nnt doc kk akn bg surat utk serah diri 5/12 tu. Paling lmbt boleh bersalin 6/12 tu

saya due 1/12 . pun gdm on diet . skrg da 36w tak dpt lagi tarikh serah diri . harap2 jangan secepat 🥲 barang baby n mommy belum complete lgi 😌

saya Gdm on ubat due patutnya 3/12 tapi 19/11 ni dah kena serah diri 😌 semoga dipermudahkan urusan bersalin semua dan saya

sy pon due bulan 14 Dec.. xpi doc suruh serah diri 2 minggu awal...29nov

8mo ago

38 weeks czer

gdm on diet xperlu serah diri pon.. bersalin ikut due

Ada ke yg dh bersalin wlpun due 6/12 ni .

Kita smaa due 6/12.. firstmom juga tpi tak de gdm