Gdm On Diet Control

Assalamualaikum semua , saya nak tanya kalau ada gdm on diet control , biasanya kena serah diri brpa weeks ya? Ada cara tak nak bagi sakit normal sebelom kena serah diri ? Saya takut kena induce😢#1stimemom #ingintahu #firstbaby

2 Balas

selalunya sebelum due la kena serah diri. 40w je. tak boleh lebih sebab takut risiko ibu & baby aktif bergerak, In Shaa Allah ok je boleh normal. Ibu kena positif & doa banyak²

2y ago

Ouhhh . Mcm tu ya . Terima kasih 🥰 in shaa allah dipermudahkan segalanya😭

waalaikumussalam mommy! tak boleh overdue dr edd 😊

2y ago

in sha Allah mommy..pujuk baby selalu..hehe..sy pun gdm on dc..baby kuar ngam2 39w6d 😁